Ilmoittaudu korttikoulutukseen

Työturvallisuuskeskus suosittelee, että koulutukset järjestetään webinaarimuotoisina heinäkuun loppuun saakka.

Kaikille avoimia Työturvallisuuskorttikoulutuksia saa toteuttaa lähikoulutuksena 1.6.2020 alkaen huomioiden Suomen hallituksen ja heidän valtuuttamien tahojen (mm. STM, AVI, THL) ajantasaiset määräykset asiaan liittyen.

Ilmoittautumislinkki alareunassa

Verkkokoulutus hinta 65,00 e + alv 24% (yht. 80,60 sis. alv)

ma 08.06.2020 klo 08:00-16:00, ilmoittautumiset viim. pe 05.06.

Tarvitset vain tietokoneen, nettiyhteyden, sähköpostiosoitteen ja web-kameran. TTK:n mukaan osallistujilla tulee olla kamera kuvaamassa heitä, jotta voidaan varmistaa osallistuminen koulutukseen. Et tarvitse mitään erillistä ohjelmaa, vaan lähetämme Sinulle sähköpostilla ohjeet ja linkin, jota klikkaamalla pääset osallistumaan koulutukseen.

Koulutuksen kesto on 8h  (klo 8:00-16:00). Päivän aikana pidetään kahvi- ja lounastauot.

Harjoitustehtäviä sisältävät pdf-työkirjat postitetaan osallistujille ennen koulutusta.

Päivän päätteeksi järjestetään sähköinen tentti. Safeco postittaa osallistujille n. kahden viikon kuluessa Työturvallisuuskortit tilaajan ilmoittamaan osoitteeseen.

Verkkokoulutuksia voidaan toteuttaa myös yrityskohtaisina mutta toteutus on sama kuin edellä. Jokaisen osallistujan on ilmoittauduttava ja liityttävä koulutukseen erikseen ”omalla” laitteellaan.

Pyydä tarjous yrityskohtaisesta koulutuksesta.

 

 

 

 

Tulityökorttikoulutukset: teoriaosuus webinaarikoulutuksena ja tentti + alkusammutusharjoitus livenä Seinäjoella (Tentti ja alkusammutus teorian jälkeen rajoittavat sijaintisi korkeintaan puolen tunnin päähän Seinäjoesta!!!). tai yrityskohtaisissa koulutuksissa yrityksen omalla tontilla

Ilmoittautumislinkki alareunassa

Hinta 75,00 e (Verollinen hinta 93,00 e)

ma 01.06.2020 klo 08:00-16:00. Alkusammutusharjoituksen paikka Seinäjoella ilmoitetaan myöhemmin.

ma 15.06.2020 klo 08:00-16:00. Alkusammutusharjoituksen paikka Seinäjoella ilmoitetaan myöhemmin.

Tarvitset vain tietokoneen, nettiyhteyden, sähköpostiosoitteen ja web-kameran. Et tarvitse mitään erillistä ohjelmaa, vaan lähetämme Sinulle sähköpostilla ohjeet ja linkin, jota klikkaamalla pääset osallistumaan koulutukseen. Samalla viestillä tulee myös pdf-oppikirja. Jokaisen osallistujan on liityttävä koulutukseen erikseen ”omalla” laitteellaan.

Koulutuksen kesto on 8h  (klo 8:00-16:00). Aika sisältää myös tentin ja alkusammutusharjoituksen. Päivän aikana pidetään kahvi- ja lounastauot.

Safeco postittaa osallistujille n. kahden viikon kuluessa Tulityökortit tilaajan ilmoittamaan osoitteeseen.

Verkkokoulutuksia voidaan toteuttaa myös yrityskohtaisina mutta toteutusperiaate on sama kuin edellä.

– Maalis- ja huhtikuun 2020 aikana vanhenevien Tulityökorttien voimassaoloa on jatkettu toukokuun loppuun saakka eli pätevyyden voimassaoloksi muuttuu 5/2020.

Pyydä tarjous yrityskohtaisesta koulutuksesta.

Ilmoittaudu korttikoulutukseen